Fix menu issues that inhibit using Keyboard Shortcuts

17.05.2017, 05:58

Last edited by derickfay on 18.05.2017, 06:22, edited 2 times in total.
derickfay
 
Posts: 30
Joined: 01.04.2017, 18:22

Re: Fix typo in Mac menu

18.05.2017, 06:10

Also - because "Data editor" appears twice on the Variables menu, once under Document variables and once under Code variables, it's impossible to assign different keyboard shortcuts to each of the items. The established technique ( see https://www.macstories.net/mac/make-key ... same-name/ ) doesn't work if the duplicate items are under the same menu. So it's only possible to assign a keyboard shortcut to Document variables, not Code variables :(
derickfay
 
Posts: 30
Joined: 01.04.2017, 18:22

Re: Fix menu issues that inhibit using Keyboard Shortcuts

18.05.2017, 06:20

"Overview of variables" appears in the document context menu (when you right-click on a document) but it's nowhere in the main program menu (in the menu bar). This means there is no way to create a keyboard shortcut for this very useful feature :( .

Same is true for "Color" , "Intersections" , and "Properties", probably others.
derickfay
 
Posts: 30
Joined: 01.04.2017, 18:22

Re: Fix menu issues that inhibit using Keyboard Shortcuts

18.05.2017, 06:30

Really, there are a lot of essential features that are only found in toolbars and context menus, where they can't be controlled with the keyboard, e.g.

activating and resetting codes & documents (which is a pretty basic feature....)

Seriously, the only way to activate a document is hitting that tiny circle or right-clicking and using a context menu? Am I missing a hidden shortcut somewhere?
derickfay
 
Posts: 30
Joined: 01.04.2017, 18:22

Return to Feature Requests

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 0 guests