Ammattimainen ohjelmisto laadullisten
ja mixed methods -aineistojen analyysiin

Aloita ilmainen kokeilu

LATAA

Lataa MAXQDA nyt lisätäksesi tutkimuksesi tuottavuutta!

OSTALATAA

MAXQDA…

  • auttaa sinua analysoimaan rakenteetonta dataa, kuten haastatteluja, taulukoita, fokusryhmähaastatteluja, videoita, äänitiedostoja, kuvia, PDF-tiedostoja jne.
  • tarjoaa ominaisuuksia mixed methods ja kvantitatiivisten aineistojen analyysiin
  • metodologisen kehityksen kärkirintamassa vuodesta 1989
  • 100 % identtinen Windows- ja Mac-ympäristöissä
  • helppo oppia intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta

Aloita ilmainen kokeilu

Demoversio vastaa tuotetta MAXQDA Analytics Pro. Lataa 30 päivän kokeiluversio ja testaa MAXQDA-ohjelmistoon omalla aineistollasi tai käytä mukana tulevaa demoprojektia tutustuaksesi ohjelmistoomme. MAXQDA on Universal-ohjelmisto Windowsille ja Macille, mikä tarkoittaa sitä että molemmat versiot näyttävät samalta, toimivat samalla tavalla, käyttävät samaa projektitiedostotyyppiä ja tarjoavat identtiset toiminnot.

Start your free trial

Your trial will end automatically after 14 days.Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaehdot

*required

MAXQDA:n tärkeimmät ominaisuudet

Monipuoliset aineistot

Käytä MAXQDA:ta koko tutkimusprojektisi hallintaan. Tuo dataa helposti haastatteluista, fokusryhmistä, verkkokyselyistä, www-sivuilta, kuvista, ääni- ja videotiedostoista, laskentataulukoista, bibliografisista tiedoista ja jopa Twitter-postauksista.

Järjestä materiaalisi ryhmiin, linkitä relevantit otteet toisiinsa ja jaa ja vertaile työtäsi tiimisi muiden jäsenten kanssa. Projektisi on aina joustava ja koodausta voidaan laajentaa ja hioa, aivan kuten tutkimustasi.

Documents and codes in qda software MAXQDA

Analysis in qda software MAXQDA

Koodaa ja hae

Merkitse tärkeät tiedot aineistossasi erilaisilla koodeilla käyttäen tavallisia koodeja, värejä, symboleja tai hymiöitä. Koodaa nopeasti drag & drop -toiminnolla tai automaattisesti sanahaulla ja järjestä ajatuksesi ja teoriasi muistioihin joita voit liittää mihin tahansa elementtiin projektissasi.

Hae koodattuja segmenttejä nopeasti ja tehokkaasti yhdellä napsautuksella tai käytä tehokkaita hakutyökaluja uusien teorioiden testaamiseen ja kehittämiseen.

Muistiot

Parhaat ideat syntyvät yleensä dataa lukiessa ja koodatessa. Muistiot ovat täydellisiä paikkoja niiden säilyttämiseen. Valitse 11 erilaisesta ikonista sopivimmat muistioidesi merkiksi. MAXQDA:n ainutlaatuinen muistioiden hallinta ja sanastohakutoiminta takaavat välittömän pääsyn jokaiseen muistioon milloin tahansa. Memot ovat myös erinomaisia jäljitysketjujen luomiseen tai katkelmien kirjoittamiseen omin sanoin.

Memo
Transcribe and analyze videos with qda software MAXQDA

Analysoi ja litteroi mediasisältöjä

Valinta on sinun. Voit käyttää MAXQDA:ta ääni- ja videotiedostojen koodaamiseen suoraan ilman litterointia, tai voit litteroida mediasisältöjä analysoidaksesi kirjoitettua tekstiaineistoa säilyttäen kuitenkin aina yhteyden alkuperäisiin medialeikkeisiin. MAXQDA sisältää laajennetut litterointitoiminnot joilla voit mukauttaa ääni- ja videotiedostojen nopeutta ja äänenvoimakkuutta ja käyttää pedaalia litteroinnin nopeuttamiseksi.

Medialeikkeitä käsitellään MAXQDA:ssa kuten mitä tahansa muita segmenttejä. Voit koodata, hakea, kommentoida tai antaa näille segmenteille painoarvon kuten muille segmenteille.

Mixed methods -asiantuntija – sisällytä demografiset tiedot

Ota kvantitatiiviset menetelmät ja aineistot kiinteästi osaksi projektiasi. Yhdistele kvalitatiivinen aineisto demografisiin muuttujiin, kvantifioi kvalitatiivisen analyysisi tulokset tai laske tilastollisia frekvenssejä.

Edistynyt MAXQDA Plus -versio sisältää lisäksi MAXDictio-lisämoduulin, joka lisää MAXQDA:an kvantitatiivista tekstianalyysia tukevia toimintoja, joten voit helposti analysoida sanastoa tai tekstisisältöä.

Mixed Methods analysis with MAXQDA